Botox

Botox/Dysport

Alle ønsker å se opplagte og våkne ut i hverdagen, men med dype furer og linjer rundt øynene, panne og mellom øynene/øyebrynene kan det bidra til at vi ser strengere og mer sliten ut enn det vi egentlig er. Det kan vi enkelt gjøre noe med. Det er en enkel behandling som gir en rask effekt 3-10 dager har man full effekt varighet av en botox-behandling er 3-5 måneder.

Botox 1 område kr 2000,-

Botox 2 områder kr 3000,-

Botox 3 områder kr 4000,-

Botox er et registrert legemiddel som i over 20 år har blitt brukt i legemiddelsindustrien. Botox inneholder botulinum-toxin type A. I svært små, fortynnede doser kan toxinet sprøytes inn i enkelte av ansiktsmusklene for å glatte ut rynker.

Denne virkningen oppstår ved at toxinet blokkerer nerveimpulsene til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. Derved vil den overliggende huden glatte seg ut og rynkene vil bli grunnere/forsvinne. Botox virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene. Sinnarynken mellom øyenbrynene, tversoverrynkene i pannen og kråkefotrynkene på utsiden av øynene er vanlige områder å behandle.

Men botox kan også med fordel injiseres mot svettebehandling under armer, i håndflate og føtter.

Botox injiseres med en engangssprøyte med en svært tynn spiss. Det er lite ubehag knyttet til behandlingen, og den tar cirka 15 minutter. Det tar 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 2 uker før man får full effekt. Effekten er forbigående og varer i snitt 3-6 måneder etter første behandling, men enkelte kan oppleve en betydelig lengre virkning. For optimal effekt anbefales et vedlikehold på 2-3 ganger per år. Vitenskapelige studier viser imidlertid at effekten av Botox blir lenger etter hver ny behandling, noe som sannsynligvis skyldes at muskelen som blir blokkert av Botox etter hvert blir mindre og svakere, fordi den ikke brukes.

FØR/ETTER BEHANDLING

BOTOX

Før:

– Ikke ha en infeksjon, feber, etc i kroppen (forkjølelse er ok).
– Ikke ha Herpes infeksjon som pågår i kroppen eller injeksjonsområdet.
– Ikke være gravid eller ammende.
– Velge behandlingsdag når du ikke skal trene samme kveld.
Om man spiser Paracet/Ibux eller lignende kan man lettere få blåflekker i injeksjonsområdet.

Etter:

– Ikke utføre peeling eller massasje av ansiktet samme dag.
– Ikke trene samme dag.
– Ikke ta bastu samme dag.
– Ikke sminke deg eller ta på det behandlede området de nærmeste 6 timene etter behandling (Glo Minerals går fint å bruke).

Alle behandlinger som er virksomme vil også kunne gi bivirkninger og komplikasjoner. Bivirkninger av Botox er svært sjeldne, selv etter at produktet har vært i bruk i over 10 år i 60 ulike land. Den vanligste bivirkningen er en liten bloduttredelse på selve innstikkstedet. Unntaksvis kan Botox gi en svekkelse av nærliggende muskler. Dette er imidlertid forbigående. Det finnes ingen eksempler på varige mén etter Botoxbehandling.

Kontakt oss i dag for gratis og uforpliktende konsultasjon! Tlf 21 39 12 27 eller send oss en mail roa@kroppibalanseoslo.no