Hva er Glycolic Acid Peel?

Glycolic Acid Peel er den mest populære klinikkbehandlingen fra Elixir Cosmeceuticals. Dette fordi den er effektiv, sikker og gir et raskt resultat. Penslingene inneholder konsentrert glykolsyre i ulike konsentrasjoner. Behandlingen gir en overfladisk peel til hudforbedring som passer alle hudtyper. Resultatet er en glatt, ren, skinnende og vakker hud!

Hvordan virker glykolsyre?
Glykolsyre gir en avskalling av det øverste hudlaget som gir en glattere, renere, stammere og mer glinsende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden. I høye konsentrasjoner kan behandlingen bleke brune aldersflekker.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen utføres av hudterapeut på klinikken. De fleste utfører peelinger med 2-4 ukers mellomrom. En vanlig behandlingsrunde er på 6-8 penslinger. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med Elixir Peeling kit som hjemmebehandling.

Hvordan blir man etter behandlingen?
Huden vil se lett “solbrent” ut rett etter behandlingen. Dette varer i 1-5 dager avhengig av hvilken konsentrasjon som brukes. Det anbefales å bruke en fuktighetskrem inntil rødheten har gitt seg, og deretter starte opp med Elixir Hjemmepeeling kit som hjemmebehandling.

Hvordan reagerer huden på glykolsyre?
Flere kliniske studier har vist at peeling med fruktsyrer er en effektiv behandling til hudforbedring. Fine linjer, pigment og ruhet i huden kan bedres ved bruk av alfa-hydroxysyrer.
Vanlige milde hudreaksjoner er rødhet i huden, tørrhet og lett svie. Behandlingen tolereres generelt svært godt. Irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem. Det er viktig å bruke solbeskyttelse om sommeren.)