Du er her:>Injeksjoner med hyaluronsyre filler
Injeksjoner med hyaluronsyre filler 2018-09-20T12:15:53+00:00
Juverderm leppe filler
Juvederm rynkebehandling
Juvederm Fuktbehandling

Hva er Juvederm?

Juvederm er en serie med fillere og andre hudforyngende produkter som gir huden volum og elastisitet og glatter ut rynker og ujevnheter. Dersom du plages av aldersforandringer i ansiktet, på hender, på halsen eller i utringningen kan behandling med Juvederm være noe for deg.

Juvederm inneholder sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden hvor stoffet gir volum og elastisitet. Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at behandlingen med Juvederm gir en umiddelbar bedøvende effekt mens filleren injiseres.

Hva innebærer en filler behandling?

Under en konsultasjon vil du få informasjon om hvilke behandlinger som kan gjøres for å oppnå det du ønsker. Videre vil vi gå i gjennom ett helseskjema, hvor du får informasjon om selve behandlingen og tiden etterpå.

Behandlingen i seg selv tar ca 30 min, og det anbefales at du tar det rolig resten av dagen, unngår alkohol, hard trening, solarium og kraftig kulde.

Det er viktig å ikke utsette injeksjonsområdene for ugunstige bakterier, unngå derfor å ta på det behandlede område, og unngå å smøre på krem eller leppepomade.

Det er vanlig å bli hoven de første dagene etter behandling. Blåmerker kan forekomme, disse er ufarlige og vil forsvinne innen kort tid.

I noen tilfeller kan det være nødvendig med en oppfølgingskonsultasjon 2 uker etter behandling for eventuell korrigering.

Filler kan kombineres med Botox-behandling og en medisinsk hudserie, samt peeling for å oppnå best mulig resultat.

Før fillerbehandling gjennomføres, kan det påsmøres en bedøvelseskrem for ytterligere smertelindring.

Kan alle behandles med filler?

I utgangspunktet kan alle behandles med filler, men følgende behandles ikke:

  • Gravide og ammende
  • De med en hudinfeksjon i det planlagte område
  • Personer med ubehandlet epilepsi
  • Personer med porfyri (sjelden stoffskiftesykdom)