Hvem er vi?

Vi er terapeutene som bryr oss – vi gleder oss til å ta vare på deg

Linda Wollkert

Linda Wollkert

Eier og daglig leder, Massasjeterapeut NMF, Hudpleier og Kosmetisk Fotpleier. Instruktrør Gruppetrening (SAFE lisensiert), Mindfullness Instruktør, Baby Massasje Instruktør.

Linda startet KroppiBalanse AS 2005 og har drevet klinikken i navnet Shape4life Røa. Hun kjøpte Annes Hud- og Fotpleie i 2011/2012 og byttet da klinikknavn til KroppiBalanse.

Linda er en livsnyter og hun lever for jobben sin! Hun elsker å veilede sine klienter innen skjønnhet og helse, og å motivere til en sunnere livsstil gjennom å skape balanse i trening og kosthold.

Å lære seg å ta kroppens signaler på alvor og finne kunsten å nyte mat med et rent og bedre kosthold.
“Gjennom å lytte til våre indre signaler, healer vi oss selv og utstråler sunnhet og skjønnhet helt naturlig!”

Mobil 992 969 42
Klinikk 21 39 12 27

linda@kroppibalanseoslo.no

Line Bakkerud

Line Bakkerud

Massasjeterapeut NMF, Treningsveileder (SAFE lisensiert), Vernepleier 

Line har lang erfaring fra Massasjeterapi, Idrettsmassasje, Bedriftsmassasje, bindevevsmassasje/sirkulasjonsbehandling (ShapeMassage) og arrbehandling. Hun er opptatt av tilpasset trening, fysisk aktivitet og et rent og økologisk kosthold. Hun elsker å få bidra til en bedre livsstil, helse og helhetlig balanse for sine klienter. Hun ønsker å hjelpe deg!

Mobil 476 12 848  Klinikk 21 39 12 27

line@kroppibalanseoslo.no

Samia Martinsen

Samia Martinsen

 Vippetekniker

Diplomert Microblading-artist. Samia har sansen for de helt små detaljene og legger vekt på et naturlig resultat, både når det gjelder vipper og ved microblading.

Klinikk: 21 39 12 27

semia@kroppibalanseoslo.no

Thea Parcon

Thea Parcon

 Massasjeterapeut NMF, Hud- og fotpleier Negleteknolog, Personlig trener og treningsveileder

Thea har en brennende interesse for trening og kosthold. Hun er utdannet Massasjeterapeut fra Axelssons i Oslo og Personlig Trener. Hun elsker å yte service, og å motivere og veilede klienter. Selv konkurrerer hun i fitness og er svært opptatt av en funksjonell kropp, sammen med et sunt, variert kosthold og en indre og ytre skjønnhet. Du har kun én kropp. Ta vare på den!

Mobil 405 30 278  Klinikk 21 39 12 27

thea@kroppibalanseoslo.no

Siia Juhlin

Siia Juhlin

 Hudpleier med Cidesco eksamen, kroppsterapeut og fotpleier.

Siia er utdannet fra Hudpleie akademiet og har arbeidet på kroppibalanse siden februar 2018. Hun brenner virkelig for faget sitt og utfører behandlinger med perfeksjon. hun er en behagelig, rolig og dyktig terapeut som er godt likt av klientene.

Klinikk: 21 39 12 27

siia@kroppibalanseoslo.no

Hanne Udnes

Hanne Udnes

 Massasjeterapeut NMF, Hud- og fotpleier Negleteknolog, Personlig trener og treningsveileder

Hanne Udnes har jobbet som sykepleier ved Akershus Universitetssykehus siden 2009. I 2012 ble hun kurset i Juvederm fillerbehandlinger fra Allergan og injeksjon av toxin-botox. Fra høsten 2016 til vår 2017 tok hun videreutdanning ved Senzie Akademiet, høgskolen i Sørøst-Norge for å få mer inngående kunnskap om hud, hudsykdommer og ulike estetiske behandlingsformer. I 2018 har hun også etterutdannet seg som fotpleier for et mer helhetlig tilbud.

Som kosmetisk dermatologisk sykepleier vil hun tilby behandlinger som generell og medisinsk hudpleie, voks, skinpen, kjemiske peel, toxin og Juvederm fillere. Hanne har flere kurs fra Allergan i leppebehandling, fuktbehandling og midface-kinnbenbehandlinger. Hanne er også sertifisert Green peel terapeut med avanserte kurs fra Dr. med Christine Schrammek. Løsing av akneproblematikk, hudforbedring med naturlige resultater og en sunn hudhelse er noe Hanne brenner for.

Klinikk: 21 39 12 27

Mob: 40471806

Tom Stephan

Tom Stephan

Massasjeterapeut NMF

Tom er utdannet massør og massasjeterapeut (NMF) ved Axelsons Body Work School, og har medisin grunnfag fra Bjørknes Høyskole. Han studerer også gestaltterapi ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole.

Tom tilbyr klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktsmassasje, dyp bindevevsmassasje og lymfemassasje som selvstendige komplette behandlinger. Han jobber helhetlig med en psykosomatisk tilnærming og søker å behandle årsaken i tillegg til symptomene. Tom er også ultraløper og lidenskapelig opptatt av løping, og har god kompetanse på løpsrelatert skadeforbygging og behandling.

Kontakt:41 46 40 12
Klinikk: 21 39 12 27

tom@kroppibalanseoslo.no

Toralf Thomassen

Toralf Thomassen

En av svært få i Norge som både er fysioterapeut og kiropraktor. Thomassen er svært aktiv innen Crossfit. Han har jobbet med flere profilerte norske idrettsutøvere og crossfitutøvere.

Thomassen har hodepine og migrene som spesialinteresse i tillegg til alle plager med ryggen. Han har lang erfaring innen nålebehandling dry needling, og ser også at mange med migrene og spenningshodepine har svært godt utbytte av behandling med botox.

Toralf jobber med injeksjonsbehandlinger på KroppiBalanse.

Ved timebestilling kontakt klinikken på tlf. 21 39 12 27